четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
130

ДПС: Президентът употреби Консултативния съвет по национална сигурност, за да стане еврокомисар

karadaia

Консултативният съвет по национална сигурност беше употребен от президента Росен Плевнелиев за негови собствени цели. Това заяви в парламента председателят на ДПС Мустафа Карадайъ във връзка с проведените вчера политически консултации.

Налице е опит за подмяна на волята на народа, защото минаха едни честни президентски избори и има избран президент с огромна подкрепа и доверие на обществото. Народът иска промяна. Показа го и с вота си на изборите, по един категоричен начин. Това Народно събрание е изчерпано. Предстоят предсрочни парламентарни избори и нова изпълнителна власт, с нужното обществено доверие”, заяви Карадайъ.

По думите му кабинетът може да продължи да изпълнява функциите си в пълен обем, но до встъпването в длъжност на новоизбрания президент. „Не да продължава модела на управление от последните две години – услуга за услуга и да обслужва задкулисието на тази порочна власт. Нищо не налага сегашният президент да връчва мандати, още повече по-малко да съставя служебен кабинет за 20 работни дни или за един календарен месец”, допълни председателят на ДПС.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™