четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
128

Хасан Азис: Голямо предизвикателство е да си кмет в нашата страна

gradonachalnik
100 млн. лева инвестиции са направени в инфраструктурата на Кърджали през последната година. Това заяви пред БНТ Хасан Азис – кмет на Кърджали и зам.-председател на ДПС, който бе обявен за кмет на гражданите от церемонията Кмет на годината. Той заяви, че община Кърджали е на челно място по усвояване на европейски фондове. По отношение на санирането Кърджали има 29 договора, които са пред включване. Голямо предизвикателство е да си кмет в нашата страна, заяви Хасан Азис. Това се дължи на недостига на ресусрси – всякакви – и административни и финансови. Политическата действителност влияе върху работата на българските кметове, каза още той.
По думите му всяка година бюджетът на държавата се съгласува с националното движение на общините в България. Българските общини са в конкуренция с частнитци по отношение на запазване на административните си служители заради заплатите. По отношение на президентските избори нещата, по думите му, вече придобиват форма и образ. Нямаме отношение по референдума. Темите му трябва да бъдат на дневен ред след парламентарните избори, не трябва да се прибързва, коментира още той.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™