четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
100

200 лева за фалшива шофьорска книжка. Може да я купите и от Хасково, и от Гърция!

dsc_0104
© Снимка: Кърджали НЮЗ

Районната прокуратура в Момчилград привлече като обвиняеми две лица за използване на неистински шофьорски книжки, установени при проверки на ГКПП-Маказа.

На 26 ноември 2016 г. на ГКПП-Маказа, на трасе „Вход“  при проверка на гръцкия гражданин Орхан Д., на 29 г., е установено, че шофира лек автомобил, като ползва неистинско гръцко свидетелство за управление на моторно превозно средство. В хода на разследването е установено, че той е купил документа от непознато лице в гръцки град. Орхан Д. е привлечен като обвиняем за ползване на неистински официални документи – престъпление по чл. 316 във връзка с чл.308 ал.2 във връзка с чл.308 ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 13 ноември 2016 г. на ГКПП-Маказа при проверка на Фердун Х., на 40 г., е установено, че ползва неистински официален документ – българско свидетелство за управление на моторно превозно средство.  Той  шофирал лек автомобил в посока от България към Гърция. По делото е установено, че Фердун Х. е купил фалшивата шофьорска книжка за 200 лева от неустановено лице в района на  Хасково. Фердун Х. е привлечен като обвиняем за  ползване на неистински официални документи – престъпление по чл. 316 ал.2 във връзка с чл.308 ал.2 във връзка с чл.308 ал.1 от Наказателния кодекс.

По двете досъдебни производства са извършени почеркови експертизи, според които шофьорските книжки са неистински, разпитани са свидетели и се извършват други процесуално-следствени действия, съобщават от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™