сряда, 20 юни, 2018
0

На „Маказа“: След книжките менте спипаха двама с фалшиви регистрационни табели

Районната прокуратура в Момчилград привлече като обвиняем 25-годишният Никола К.  за това, че ползвал контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени  от съответните органи – престъпление по чл. 345  предл.2 от Наказателния кодекс. На 11 ноември 2016 г. той е управлявал лек автомобил, марка „Ауди ТТ“ и при проверка на ГКПП-Маказа е било установено, че предната регистрационна табела на автомобила не е  издадена от съответните органи.

Прокуратурата в Момчилград привлече като обвиняема и Златка Т., на 63 г., за това, че ползва контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени от съответните органи – престъпление по чл. 345 предл.2 от Наказателния кодекс.

На 29 октомври 2016 г. обвиняемата е шофирала лек автомобил „Ауди“ с пловдивска регистрация. При проверка на трасе „Вход“ на ГКПП-Маказа на влизане от Гърция в България, е установено, че предна регистрационна табела на автомобила не е издадена от съответните органи.  В хода на разследването е установено, че табелата е изработена в работилница в гръцки град.

По делата е назначена съдебно-техническа експертиза, според която табелите са неистински и не са изработени по държавните стандарти. Продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия, съобщава от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™