четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
87

На „Маказа“: След книжките менте спипаха двама с фалшиви регистрационни табели

13576510181

Районната прокуратура в Момчилград привлече като обвиняем 25-годишният Никола К.  за това, че ползвал контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени  от съответните органи – престъпление по чл. 345  предл.2 от Наказателния кодекс. На 11 ноември 2016 г. той е управлявал лек автомобил, марка „Ауди ТТ“ и при проверка на ГКПП-Маказа е било установено, че предната регистрационна табела на автомобила не е  издадена от съответните органи.

Прокуратурата в Момчилград привлече като обвиняема и Златка Т., на 63 г., за това, че ползва контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени от съответните органи – престъпление по чл. 345 предл.2 от Наказателния кодекс.

На 29 октомври 2016 г. обвиняемата е шофирала лек автомобил „Ауди“ с пловдивска регистрация. При проверка на трасе „Вход“ на ГКПП-Маказа на влизане от Гърция в България, е установено, че предна регистрационна табела на автомобила не е издадена от съответните органи.  В хода на разследването е установено, че табелата е изработена в работилница в гръцки град.

По делата е назначена съдебно-техническа експертиза, според която табелите са неистински и не са изработени по държавните стандарти. Продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия, съобщава от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™