четвъртък, 24 май, 2018
0

Полицейски вести: 36-годишен бие близките си. 32-годишен е спипан с дрога. 24-годишен заплашва по телефона с убийство

© Снимка: Кърджали НЮЗ

За хулигански действия Д.Д./36/ е задържан в полицейското управление  в Крумовград. Мъжът нанесъл побой на баба си и баща си. При пристигането на полицейския екип се опитал да пречи на униформените при изпълнение на служебните им задължения. Съставен му е акт, съобщават от пресцентъра на МВР в Кърджали.

Незабавно производство за незаконно притежаване на наркотик е образувано в РУ-Кърджали срещу А.Д./32/. Мъжът  е проверен снощи около 22,30 часа в кв.“Възрожденци“ и у него полицаите открили суха листна маса, която при тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят й задържан в полицейското управление.

За отправени закани за убийство Б.Х./24/ е задържан в РУ-Кърджали. По телефона той заплашвал с разправа 50-годишен мъж. Авторът на заканите е установен след организирани издирвателни действия.

В РУ-Кърджали се извършва проверка на шофьор, управлявал автомобил, без да има  право. Л.М./24/ се движил с „Опел“ и е спрян  от служители на реда. Той не представил свидетелство за правоуправление, а при извършена справка се установило, че вече е наказван по административен ред за това нарушение и го извършва повторно.

Къща се горяла в Джебел снощи. Пожарът лумнал около  19,30 часа. Изгорели  са 150 кв. м покривна конструкция, техника и мебели на втория етаж на сградата. Осем огнеборци от службата в Джебел с три противопожарни автомобила са загасили огъня. Неправилно използване на печка на твърдо гориво е причина за произшествието.

Около 16 часа вчера в Джебел е горял гараж на къща. Огънят тръгнал от необезопасен комин  на котел и унищожил 4 кв. м покривна конструкция. Екип на местната пожарна служба загасил пламъците.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени