четвъртък, 24 май, 2018
0

„Да подарим надежда за Коледа” тази година помага на Рая и Туана

За 11-та поредна година в навечерието на Рождество по инициатива на областния управител Илия Илиев ще се проведе благотворителната кампания

За 11-та поредна година в навечерието на Рождество по инициатива на областния управител Илия Илиев ще се проведе благотворителната кампания „Да подарим надежда за Коледа” в подкрепа на децата с увреждания.

Училища и читалища от цялата област ще се включат в традиционния коледен базар, на който ще се продават ръчно изработени сувенири, картички, сурвачки, лакомства и предмети за бита в полза на децата в нужда. Базарът ще е на 19 декември, понеделник от 16 часа във фоайето на Дома на културата. Тази година средствата, събрани от кампанията, ще бъдат предоставени за лечение и рехабилитация на Рая Иванова от Кърджали и Туана Хасан от Момчилград, които са с вродени аномалии на нервната система.

Областният управител Илия Илиев призовава всички граждани, фирми и институции, които са съпричастни към каузата на децата с увреждания и техните семейства, да дарят средства по банков път на сметката на читалище „Обединение“ в Първа инвестиционна банка. Читалището е партньор на кампанията от първото й издание, заедно с ОДК, РУО, отдел „Закрила на детето” и др.

Банковата сметка  e:

IBAN – BG 43FINV91501204222439
BIC – FINVBGSF .

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени