неделя, 22 януари, 2017
1 985

Омбудсманът Расим Муса поздрави малките йовковци за Коледа

Общественият посредник на Кърджали Расим Муса гостува на децата от 2 а клас в СУ ”Йордан Йовков” за да ги поздрави за настъпващите коледни и новогодишни празници. Омбудсманът раздаде на  второкласниците  пакети с лакомства. Той подари и календари на директорката на училището Недялка Кюпрюджиева и учителките Мария Илиева и Семра Енверова.

Преподаватели и ученици бяха подготвили музикално-поетична програма.Звучаха коледни песни, рецитираха се стихове, посветени на големия празник. Децата сурвакаха своя гост и му пожелаха здраве и дълголетие. Той също получи дар от малчуганите от 2 а клас.

В приветствието си общественият посредник Расим Муса отбеляза, че много му е харесала песента за добрия човек и пожелава на децата да станат добри хора и да съхранят човешкото в себе си. Той ги призова да учат, да трупат знания, защото ще им бъдат нужни в живота.

Директорката на СУ ”Йордан Йовков” Недялка Кюпрюджиева посочи, че се е почувствала като голямо дете, което заедно с останалите е получило подаръци, защото много е слушало.

Тя подчерта, че се гордее с добрите ученици в школото. Благодари на обществения посредник за вниманието към ръководеното от нея училище.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Как може да се предотврати безразборното паркиране в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™