четвъртък, 24 май, 2018

Хороскоп за четвъртък, 24 май, 2018

Хороскоп от Знаците

♈ Овен

21 март – 20 април

Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Не бъдете тирани.

♉ Телец

21 април – 21 май

Разпределете добре времето си и действайте. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любопитство може да развали всичко.

♊ Близнаци

22 май – 21 юни

Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и вие едва ли можете да повлияете на хода им. Само така ще можете да видите плановете си осъществени.

♋ Рак

22 юни – 23 юли

Денят ви обещава само и единствено материални успехи. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове. Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници.

♌ Лъв

24 юли – 23 август

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. От вас зависи какъв ще бъде пътят ви тези дни. Бурните спорове в началото на деня ще ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания.

♍ Дева

24 август – 23 септември

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност ви позволяват през този ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност.

♎ Везни

24 септември – 23 ноември

През втората половина на деня трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата.

♏ Скорпион

24 ноември – 22 октомври

С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за вас въпрос. Денят ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки.

♐ Стрелец

23 октомври – 22 декември

Силата на този ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Днес звездите шрепоръчват, да станете малко егоист(ка) и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди.

♑ Козирог

23 декември – 20 януари

Една малка промяна във външния вид ще ви се отрази добре и ще ви даде повече самочувствие. В крайна сметка това може да повлияе отрицателно на самочувствието ви. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи.

♒ Водолей

21 януари – 19 февруари

Пред днешния ден вероятно пред вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, да са обмислили всички възможни плюсове и минуси.

♓ Риби

20 февруари – 20 март

Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, да са обмислили всички възможни плюсове и минуси.
localnix Малки обяви
Най-четени